SUSHI CENTRUM

Recentreview


4.5 stars out of 1645 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Centrum. Want to know more? Find out more.

13 Nov 2022 at 21:04 Al om 16u besteld om te leveren 19u. Om 19u12 gebeld, dan waren ze juist vertrokken. Dan kwartier later nog niets wordt de tijd aangepast. Proberen terug te bellen lag de hoorn van haak. Uiteindelijk 45 min te laat geleverd en nog steeds hoorn van de
13 Nov 2022 at 20:37 We bestellen hier heel vaak en het is altijd in orde! :)
3 Nov 2022 at 1:22 Het bezorgen duurde wel even. De beloofde 45 minuten werden het dubbele maar het was het wachten waard. Superlekker.
1 Nov 2022 at 21:18 2 uren moeten wachten , maar heel lekker
31 Oct 2022 at 6:32 Food was great, but I waited an hour and a half, when I said max 45 min delivery time. If it’s taking that long, I can only suggest calling your customers to give them a heads up.
29 Oct 2022 at 21:47 Prima service , superlekkere sushi, dim Sum, …
27 Oct 2022 at 15:07 TOP!
26 Oct 2022 at 21:10 Allerbeste sushi van Schoten en omstreken...
24 Oct 2022 at 9:26 Heel lekker en niet duur, vlotte levering! Zeer, zéér tevreden. Momo's zijn een aanrader!
22 Oct 2022 at 20:07 Super sushi. Lekkere dim Sum. Iets langere wachttijd maar de moeite waard! Als t goed is moeten we maar wat wachten.